Vloerlamp met Kap

Geen producten gevonden...

Vloerlamp met Kap

Een vloerlamp met kap zorgt voor sfeervolle verlichting in huis. Hiernaast valt een grote vloerlamp direct in het oog bij binnenkomst. Daarom zijn deze lampen niet alleen functioneel, maar vormen ze ook een belangrijk designelement in het interieur. Een vloerlamp met een mooie kap kan uw huis namelijk precies de juiste finishing touch geven die het nodig had.

Kiest u voor een lamp met een witte kap, dan geeft deze ’s avonds een sfeervolle witte gloed af op de muren van het huis. Kiest u voor een lamp met een donkere kap, dan geeft deze vloerlamp met kap ’s avonds ook een donkere gloed af.

 

Verschillende designmogelijkheden mogelijk met een vloerlamp met kap

In ons brede en unieke assortiment kunt u hoogstwaarschijnlijk een geschikt exemplaar vinden voor in uw woonkamer, studeerkamer of slaapkamer. Het maakt eigenlijk niet uit waar u de lamp neerzet, onze bijzondere designs komen tot hun recht in elke kamer. De vloerlampen zijn verkrijgbaar met kappen gemaakt van de volgende materialen:

  • Schelpen;
  • Berkenhout;
  • Stoffen (linnen, polyester);
  • Metaal;
  • Staal.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vloerlamp met schelpenkap? Kijk dan vooral eens naar de Zigzag vloerlamp met kap, gemaakt van de bijzondere witte Capiz schelp uit Indonesië. De Kipas schelpenlamp met kap is afgewerkt met een bijzonder geometrisch patroon op de kap, welke een bijzonder elegante weerspiegeling in het daglicht afgeeft.

In de Wangi serie van de schelpenlampen met kap kunt u onder andere kiezen tussen de Wangi Gold en de Wangi White. Net als de overige schelpenlampen verspreiden de lampen een warm licht wanneer zij ingeschakeld zijn.

 

Een staande vloerlamp met kap kopen bij de Toverkamer

U kunt onze vloerlampen gemakkelijk online bestellen. Onze producten worden veelal binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd, mits de lampen op voorraad zijn. U bent ook altijd welkom om bij ons langs te komen in de winkel in Meppel. Veel lampen komen op een foto op de site niet geheel tot hun recht en daarom nodigen wij u uit om ze in het echt te komen bewonderen!

Een unieke vloerlamp met kap koopt u bij de Toverkamer!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »