Leuke objecten voor aan de muur

Leuke objecten voor aan de muur

Iets grappigs of juist iets kunstigs aan de muur, dat de kamer in mag knallen? Kijk eens bij de collectie wandobjecten van de Toverkamer.

Onze struisvogel steekt zijn kop niet uit het zand, maar bij u uit de muur. Ook de andere dierfiguren kijken u en uw gasten eigenwijs aan.
Of bent u op zoek naar iets kunstzinnigers?  De wanddoeken hebben een rustige en warme uitstraling, een stemmige toevoeging aan uw interieur.

Geregeld vindt u ook ook andere objecten in onze verzameling, wij hebben een wisselend aanbod.

 

Elke dag een glimlach op uw gezicht

Met het ophangen van een van onze wandobjecten brengt u vrolijkheid in uw huis. In een verloren hoekje. Of durft u het aan en hangt u een wandobject op een prominente plaats? Het object herinnert u elke dag aan de vrolijke kanten van het leven - uw gasten zullen onder de indruk zijn.

 

Een wandobject kopen bij de Toverkamer

Onze wandobjecten kunnen eenvoudig online besteld worden. Bovendien verzenden wij deze gratis en garanderen wij een snelle levering. Wilt u het wandobject eerst in volle glorie bewonderen voordat u overgaat tot de aanschaf? Kom dan bij ons langs in de winkel in Meppel!

Bent u meer op zoek naar een plattere wanddecoratie? Kijk bijvoorbeeld eens naar onze metalen wanddecoraties, die door hun 3-D-effect een heel eigen aanzicht hebben. 

Verder vindt u bij ons, foto’s achter glas, schilderijen op doek en Alu Art, foto’s die op een aluminium plaat zijn aangebracht. 

Weg met die kale muren, leuk je huis op met een wanddecoratie van de Toverkamer.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »