Disclaimer

  Wij hebben de website van de Toverkamer met veel zorg ingericht en doen ons best die voortdurend actueel te houden. Toch kan het gebeuren dat niet alle informatie op onze website actueel, juist en/of volledig is. De inhoud van deze website is slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan de informatie - inclusief, maar niet beperkt tot tariefinformatie - worden ontleend. Uitzondering hierop wordt gevormd door de algemene voorwaarden van de Toverkamer, waaraan rechten kunnen worden ontleend, indien ze door u uitdrukkelijk zijn aanvaard bij het plaatsen van een of meer bestellingen. Op alle offertes en producten van de Toverkamer zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De Toverkamer behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.

  De Toverkamer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van de informatie die op deze site wordt verstrekt, tenzij deze schade het gevolg is van opzet of grove schuld onzerzijds.

  Alle rechten voorbehouden. Geen enkele tekstuele en/of grafische weergave van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in welke vorm of op welke wijze dan ook, of worden opgeslagen in een geautomatiseerd (gegevens)bestand, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Toverkamer.

  De Toverkamer is niet aansprakelijk voor misbruik door derden van door copyright beschermde informatie.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google