Bestellen en betalen

Bestellen en betalen

Nadat u uw winkelwagen heeft gevuld volgt u de stappen op de website om te betalen.

Als eerste komt u op de pagina waarop u uw naam en adresgegevens dient in te vullen, als u als gast onze winkel was binnengegaan. Als u was ingelogd of u zich had geregistreerd als nieuwe klant, controleert u dan of uw gegevens nog juist zijn en verbeter ze zonodig.

Ten tweede kiest u voor de gewenste verzendmethode. Op afspraak kunt u het artikel in de winkel afhalen of wij zenden het u toe.

Als laatste kiest uit een aantal betaalmethoden. Voor Nederlandse klanten liggen de volgende keuzes voor de hand:

  • Ideal, betalen via uw eigen bank;
  • Paypal
  • Via bankoverschrijving vooraf.

Voor onze buitenlandse klanten bieden wij bovendien aan:

  • Bancontact / MrCash
  • Belfius
  • KBC
  • Sofort

Kies de betaalmethode die u prefereert en volg de stappen op het scherm. 

Bij de methode "Via bankoverschrijving vooraf" ontvangt u een mail met de bank- en betaalgegevens. Volg de instructies nauwkeurig op om te zorgen dat uw betaling aan uw order gekoppeld wordt.

Bedenk dat bij de keuze "Paypal" of "Via bankoverschrijving vooraf" de betaling niet onmiddellijk tot stand komt. De verwerking van uw order gaat verder zodra uw betaling in onze boekhouding is verwerkt.

Bevestigingsmail

Nadat wij uw betaling ontvangen hebben - na een geslaagde betaling is dat, behalve bij de betaalmethoden "Paypal" en "Via bankoverschrijving vooraf", binnen enkele minuten - sturen wij u daarvan een bevestiging. Wij gaan met uw order aan de slag!


Retourbetalingen
Indien om wat voor reden dan ook, wij u een gedeeltelijke of volledige retourbetaling doen, ontvangt u deze op de rekening waarmee u onze factuur in eerste instantie heeft betaald.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »