Terugsturen van je bestelling (of een deel ervan)

  Uw bestelling hoort compleet en correct bij u aan te komen. Zo niet, dan herstellen we dat.
  Wij hebben baat bij tevreden klanten. Dus zullen we alles in het werk stellen om dit zo goed mogelijk te doen, voor zover dat in ons vermogen ligt.

  Valt uw bestelling (of een deel ervan) tegen, staat het niet in uw interieur of anderszins, dan kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht en het desbetreffende artikel (of artikelen) terugsturen. 


  Terugzending vanwege beschadiging, incomplete of foutieve levering:

  1. Neem zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen contact met ons op per e-mail of telefoon en beschrijf het probleem. Als er sprake is van beschadiging stellen we het zeer op prijs als u foto's van de schade (en van de eventuele kapotte verpakking) kunt meesturen. Vermeld altijd het ordernummer, dan kunnen we u sneller helpen.
  2. Stuur de bestelling pas terug nadat we u daarom gevraagd hebben en dan volgens onze instructies. 
  3. Wij zorgen in overleg met u voor een vervangend artikel of voor terugbetaling. Daarnaast vergoeden we de door u gemaakte verzendkosten.
  4. Terugbetaling vindt zo snel mogelijk plaats doch in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van het kapotte of foutieve artikel (als we u daarom gevraagd hebben).


  Terugzending om andere redenen :

  1. Stel ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling op de hoogte dat u deze geheel of gedeeltelijk terug wilt sturen. Dat kan zowel telefonisch als per email. Vermeldt altijd het ordernummer.
  2. Verpak het artikel dat u terug wilt sturen in de originele verpakking of tenminste deugdelijk. Vermeld aan de buitenzijde van de verpakking het oorspronkelijke ordernummer (het TkB..... nummer).
  3. Stuur ons het artikel toe of breng het langs in onze winkel (controleer de openingstijden). De kosten van het terugsturen zijn voor uw eigen rekening. 
  4. Na ontvangst betalen wij u de aankoopwaarde inclusief de bij uw bestelling betaalde bezorgkosten terug. Zonder de bezorgkosten als het maar een deel van uw bestelling betreft. Deze terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na uw melding, maar niet eerder dan nadat wij het artikel in goede orde en in verkoopbare staat hebben terugontvangen.
  5. Als het artikel door ons niet in goede orde is ontvangen, kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen die wij verrekenen met de terugbetaling.

  E-mail contact via: [email protected].

  Retouradres: de Toverkamer
                          Woldstraat 11
                          7941 LE Meppel

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google