Twee vrienden "communicatie-experts"

€249,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Informatie

Communicatie-experts, een bijzonder symbolisch keramiek beeld van 2 vrienden in gesprek met elkaar. Dit keramiek beeld is weersbestendig en ontworpen door de duitse kunstenares Susanne Boerner.

Omschrijving

Serie kleurrijke beelden van de succesvolle Duitse keramiste Susanne Boerner. Het voornaamste kenmerk, van haar met de hand gemodelleerde beelden, is de geestige en soms ook excentrieke uitstraling.
Dit beeld met de titel 'Communicatie-experts' spreekt voor zich. Twee vrienden die met elkaar in gesprek zijn. Ideaal als cadeau met symboliek.

Serie beeldjes op ruwe stukken eikenhout. De delen eikenhout zijn plusminus tussen de 10 - 15 cm. in doorsnede. Sommigen zijn vierkant anderen weer driehoekig maar de kunstenares zoekt altijd naar het best passende stuk hout bij een beeldje.

Omdat de beelden met de hand gemaakt worden zijn er niet twee hetzelfde. Daarnaast is het de artistieke vrijheid van de kunstenares om af en toe kleine veranderingen door te voeren. Maar zodoende is elk beeld uniek met zijn eigen uitstraling.
Alle beelden van Susanne Boerner zijn weerbestendig en kunnen dus ook in de tuin of op het balkon staan.

Specificaties

Afmetingen: hoogte 18 cmx breedte 20 cm x diepte 13 cm
Materiaal: keramiek, eikenhout, weersbestendig
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »