Collectie Gouldmaps - Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel; S. Münster - Beschreibung des Occidentischen Frieszlands - 1580

  Collectie Gouldmaps - Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel; S. Münster - Beschreibung des Occidentischen Frieszlands - 1580

  €225,00

  Productomschrijving

  Afmeting prent: 19 x 16,5 cm. Afmeting papier: 19,5 x 30 cm. Afmeting lijst: 55 x 48 cm.

  Verso: Duitse tekst.

  Houtsnede uit het beroemde werk 'Cosmographey oder beschreibung aller Länder' van Sebastian Münster. Uitgegeven door Heinrich Petri te Basel.

  Sebastian Münster (1488 - 1552) was een beroemde Duitse carthograaf. Zijn standaardwerk 'Cosmographia' uit 1544 gold lang als standaardwerk voor de berschrijving van de wereld en haar continenten. Het gold als een van de succesvolste en populairste uitgaven van de 16e eeuw. Het werk is in meer dan 24 edities en in diverse talen talen uitgegeven. Het succes van de Cosmographia komt mede door de fascinerende houtsnedes van beroemdheden als Hans Holbein de Jongere, Urs Graf, Hans Rudolph Manuel Deutsch en David Kandel. 

  * Gebruikte lijst met minieme gebruikskenmerken. De lijst is bij de prijs inbegrepen. Wij rekenen geen extra verzendkosten.

  Deze prent wordt u aangeboden door Gouldmaps. Wij bieden originele antieke kaarten en natuurhistorische prenten van hoge kwaliteit. Wij zijn verheugd dat wij in de webwinkel van de Toverkamer een kleine collectie kaarten een prenten kunnen tonen. Als u meer vragen heeft over een kaart of prent, neem dan gerust contact met ons op: [email protected].

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google