Dansende Prinsessen

    Dansende Prinsessen

    €21,50

    Productomschrijving

    Ronde speeldoos met twee dansende prinsessen. Uitgevoerd in zuurstok roze en subtiel gedecoreerd met bloemen en hartjes. De twee blonde prinsessen hebben beide vleugeltjes gemaakt van blauw vilt.
    Na het opwinden van het mechanisme, met de vleugelmoer aan de onderzijde, draaien de twee prinsessen elk snel om hun as terwijl ze gelijktijdig samen ronddraaien op het plateau (twee bewegingen)! Tijdens het draaien klinkt de melodie.

    Melodie: 'Love Story' (Theme from Love Story), is het bekendste nummer uit de soundtrack van de gelijknamige film uit 1970. Het album stond vanaf 3 april 1971 in totaal 18 weken in de Nederlandse LP Top 50. Van dit album werd het eerste nummer, Theme From Love Story, ook uitgebracht op single. Het stond wereldwijd in verscheidene hitlijsten. De originele filmmuziek is gecomponeerd door Francis Lai en uitgevoerd door onder andere Francis Lai & His Orchestra. Deze iconische film, waarbij destijds vrijwel niemand het droog kon houden (!), werd genomineerd voor 7 Oscars. Gewonnen werden die voor beste film, beste acteur, beste actrice en beste muziek. Daarnaast won de film 5 Golden Globe Awards waaronder Francis Lai voor de filmmuziek.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google