Draaidoos Boerderij

  Draaidoos Boerderij

  €14,95

  Productomschrijving

  Draaidoos gemaakt van blik met massief metalen onderdelen. Alleen de slinger is voorzien van een rood kunststof bolletje. De draaidoos is gedecoreerd met allerlei dieren van de boerderij. Te zien zijn de boer en de boerin die, te midden van hun vrolijke beesten, aan het werk zijn op de boerderij. Zo zien we schapen, varkens en koeien. Maar ook kippen, katten en een hond. De boerin brengt een kruiwagen vol met graan, en de boer voert uit een emmer wortels aan het paard. Kortom, een vrolijke en kleurrijke afbeelding.
  De draaidoos is een uitdaging voor baby's en interessant voor de kleintjes. Een goede oefening voor hun motoriek en het leren luisteren.
  Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en ouder. Perfect als baby- of kraamcadeau.

  Melodie:'Old MacDonald had a farm', is een traditioneel Engelstalig kinderlied of slaapliedje. Het gaat over een boer genaamd MacDonald en de verschillende dieren, elk met hun eigen geluid, die hij heeft op zijn boerderij. In elk couplet van het lied wordt een nieuw dier met bijbehorend geluid bezongen. In veel versies is het lied cumulatief, met de dierlijke geluiden van alle eerdere coupletten toegevoegd aan ieder nieuw couplet.
  Het lied is waarschijnlijk geschreven door de Engelse schrijver en componist Thomas d'Urfey voor een opera in 1706. Vervolgens bestond het honderden jaren als volkslied in Groot-Brittannië, Ierland en Noord-Amerika in verschillende vormen en uiteindelijk werd het gestandaardiseerd in de twintigste eeuw. Het heeft Roud Folk Song Index-nummer 745.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google