Middelgrote Sneeuwbol Ballerina met Zwanen

    Middelgrote Sneeuwbol Ballerina met Zwanen

    €72,50

    Productomschrijving

    Dit is één van onze toppers! Muziekdoos als glazen waterbol met ballerina en zwanen. In deze medium-sized glazen bol maakt een ballerina een sierlijke buiging. Zij is aan weerszijden geflankeerd door een prachtige zwaan. In de decoratie op de voet van deze speeldoos zijn naast bloemen tevens enkele zwanen verwerkt.
    Na het opwinden van het mechanisme, met de vleugelmoer aan de onderzijde, klinkt de melodie, draait de voorstelling in de bol rond en sneeuwt het automatisch glitters (je hoeft dus niet te schudden !).

    Melodie: 'Het Zwanenmeer', is een klassiek ballet in vier bedrijven waarvoor de Russische componist Peter Tschaikowsky (Pjotr Iljitsj Tsjaikovski) in 1876 de muziek voltooide. Dit inmiddels wereldberoemde ballet van de choreografen Marius Petipa en Lev Ivanov ging in première op 4 maart 1877 in het Bolsjojtheater te Moskou. De eerste productie was geen succes. Het zwanenmeer werd pas populair na een herwerking door het Mariinskiballet in 1895. Marius Petipa en Lev Ivanov voorzagen hiervoor een volledig nieuwe choreografie. Hun versie geldt sindsdien als de traditionele uitvoering.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google