Muziekdoosje met melodie: I'll Never Fall in Love Again

    Muziekdoosje met melodie: I'll Never Fall in Love Again

    €6,95

    Productomschrijving

    Wie kent ze niet, deze kleine muziekdoosjes met verschillende melodieën. Draai aan de slinger met het rode bolletje en je hoort je favoriete melodie. Je krijgt het beste resultaat door ze op een houten ondergrond te plaatsen.

    Iedereen heeft wel een melodie die hem of haar dierbaar is. Die doet terugdenken aan een bepaalde periode of een fijn gevoel. Een paar noten zijn soms al genoeg om die herinnering weer even helemaal terug te brengen. Daarom zijn dit zulke waardevolle cadeaus. Nostalgisch voor de één, leuke hebbedingetjes voor de ander. Kortom, een muzikaal geschenk voor jong en oud.

    Het nikkelkleurige mechanisme zit in een kartonnen doosje dat op zijn beurt weer in een helder transparant omhulsel is geschoven. Het kunststof omhulsel is voorzien van een kleine blauw gekleurde sticker waarop de melodie staat aangegeven. Het mechanisme heeft 18 verschillende tonen.

    Melodie:'I'll Never Fall in Love Again', is een populair lied gecomponeerd door Burt Bacharach met tekst van Hal David. Oorspronkelijk geschreven voor de musical "Promises, Promises" uit 1968. Het werd genomineerd voor lied van het jaar tijdens de Grammy awards van 1969. Het nummer werd een hit voor Bobbie Gentry die er de eerste plaats in de UK Singles Chart mee bereikte, in oktober 1969. In januari 1970 haalde een versie gezongen door Dionne Warwick de 6e plaats in de US Billboard Hot 100 en nummer 1 in The Easy Listening Chart. Vervolgens werd het nummer een wereldwijde hit. Het is dan ook één van de bekendste nummers van Burt Bacharach.

    Ook interessant voor u?
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google