Muziekdoosje met melodie: Alle Vögel sind schon da

  Muziekdoosje met melodie: Alle Vögel sind schon da

  €7,95

  Productomschrijving

  Je kent ze waarschijnlijk wel of hebt er zelf wel eens aan gedraaid. Deze kleine muziekdoosjes hebben voor iedereen wel een favoriete melodie. Je kunt ze gaan sparen, of je geeft ze cadeau! Voor het beste resultaat zet je ze op een houten ondergrond.

  Iedereen heeft wel een melodie die hem of haar dierbaar is. Die doet terugdenken aan een bepaalde periode of een fijn gevoel. Een paar noten zijn soms al genoeg om die herinnering weer even helemaal terug te brengen. Daarom zijn dit zulke waardevolle cadeaus. Nostalgisch voor de één, leuke hebbedingetjes voor de ander. Kortom, een muzikaal geschenk voor jong en oud.

  Het goudkleurige mechanisme zit in een kartonnen doosje dat op zijn beurt weer in een helder transparant omhulsel is geschoven. Het kunststof omhulsel is voorzien van een kleine bordeauxrode sticker waarop de titel van de melodie staat aangegeven. Het mechanisme heeft 18 verschillende tonen.

  Melodie: 'Alle Vögelsindschon da', is een van de bekendste Duitse voorjaars- en kinderliedjes. De huidige tekst is geschreven door August Heinrich Hoffmann von Fallersleben in 1835. Het lied werd voor het eerst opgevoerd in 1837 door Ernst Richter. Met de huidige melodie maar nog met andere tekst verscheen het lied in 1844 eerst als voorjaarslied in het "Liederbuch des RauhenHauseszu Hamburg". In 1847 verscheen het in de moderne versie als kinderlied in de uitgave: "VierzigKinderliedervonHoffmannvonFallerslebennachOriginal- undVolks-WeisenmitClavierbegleitung" van Marie Nathusius. Een veel gebruikte alternatieve titel is 'Alle Vöglein sind schon da'.

  Ook interessant voor u?
  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google