Muziekdoosje met melodie: Rock-a-bye Baby

  Muziekdoosje met melodie: Rock-a-bye Baby

  €6,95

  Productomschrijving

  Wie kent ze niet, deze kleine muziekdoosjes met verschillende melodieën. Draai aan de slinger met het rode bolletje en je hoort je favoriete melodie. Je krijgt het beste resultaat door ze op een houten ondergrond te plaatsen.

  Iedereen heeft wel een melodie die hem of haar dierbaar is. Die doet terugdenken aan een bepaalde periode of een fijn gevoel. Een paar noten zijn soms al genoeg om die herinnering weer even helemaal terug te brengen. Daarom zijn dit zulke waardevolle cadeaus. Nostalgisch voor de één, leuke hebbedingetjes voor de ander. Kortom, een muzikaal geschenk voor jong en oud.

  Het nikkelkleurige mechanisme zit in een kartonnen doosje dat op zijn beurt weer in een helder transparant omhulsel is geschoven. Het kunststof omhulsel is voorzien van een kleine blauw gekleurde sticker waarop de melodie staat aangegeven. Het mechanisme heeft 18 verschillende tonen.

  Melodie: 'Rock-a-bye Baby' Als 'Hush-a-bye baby on the tree top' heeft dit Engelstalige kinderlied en slaapliedje zijn oorsprong in de 18e eeuw. Het verscheen voor de eerste maal in druk in "De melodie van Moeder de Gans" (Londen 1765), mogelijk gepubliceerd door John Newbery, en in 1785 in Boston herdrukt. Moderne versies veranderen vaak de openingswoorden in "Rock-a-bye" ('Rock-a-bye baby on the tree top'), een zin die voor het eerst werd opgenomen in Benjamin Tabart's "Songs for the Nursery" (Londen 1805). Het lied heeft Roud Folk Song Index-nummer 2768.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google