Muziekdoosje rond met melodie: Alle Vöglein sind schon da

  Muziekdoosje rond met melodie: Alle Vöglein sind schon da

  €14,95

  Productomschrijving

  Klein rond muziekdoosje voorzien van opwindbaar muziekmechanisme. Gemaakt in Duitsland van helder transparant acrylaat en voorzien van een goudkleurige rand van kunststof. Ook het metalen speelwerk of muziekmechanisme is goudkleurig. Op de onderzijde is een bordeauxkleurige sticker aangebracht waarop de titel van de melodie staat aangegeven. Het doosje is in twee delen uit elkaar te halen zodat er eventueel een zelf gekozen afbeelding achter het venster geplaatst kan worden. Zo creëer je een persoonlijke, muzikale attentie voor je beste vriend of vriendin, of voor jezelf.

  Na het opwinden van het mechanisme met de vleugelmoer aan de onderzijde klinkt jouw favoriete melodie via het 18-tonige muziekmechanisme.

  Want iedereen heeft wel een melodie die hem of haar dierbaar is. Die doet terugdenken aan een bepaalde periode of een fijn gevoel. Een paar noten van zo'n melodie zijn soms al genoeg om die herinnering weer even helemaal terug te brengen. Daarom zijn dit zulke waardevolle cadeaus. Kortom, een muzikaal geschenk voor jong en oud.

  Melodie:'Alle Vögel sind schon da' is een van de bekendste Duitse voorjaars- en kinderliedjes. De huidige tekst is geschreven door August Heinrich Hoffmann von Fallersleben in 1835. Het lied werd voor het eerst opgevoerd in 1837 door Ernst Richter. Met de huidige melodie maar nog met andere tekst verscheen het lied in 1844 eerst als voorjaarslied in het "Liederbuch des Rauhen Hauses zu Hamburg". In 1847 verscheen het in de moderne versie als kinderlied in de uitgave: "Vierzig Kinderlieder von Hoffmann von Fallersleben nach Original- und Volks-Weisen mit Clavierbegleitung" van Marie Nathusius. Een veel gebruikte alternatieve titel is 'Alle Vöglein sind schon da'.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google