De lage landen

  Verdwaal mee op 400 jaar oude kopergravures van de toemalige Lage Landen. Prachtige kaarten uit de collectie van het antiquariaat Gouldmaps uit Steenwijk.

  17 Producten


  Seen 17 of the 17 products

  In de Gouden Eeuw was Amsterdam het centrum op het gebied van de carthografie en boekdrukkunst. In de stad werden befaamde atlassen uitgegeven door beroemde uitgevershuizen als Hondius, Janssonius, Blaeu, Visscher, De Wit, Mortier en Schenk.

  Gouldmaps is een gespecialiseerd antiquariaat in het centrum van Steenwijk. Wij bieden originele antieke kaarten en natuurhistorische prenten van hoge kwaliteit.

  Wij zijn verheugd dat wij in de webwinkel van de Toverkamer een collectie antieke kaarten en prenten kunnen tonen. Als u vragen heeft over een kaart of prent, neem dan gerust contact met ons op: [email protected].

  In de Gouden Eeuw was Amsterdam het centrum op het gebied van de carthografie en boekdrukkunst. In de stad werden befaamde zee-atlassen uitgegeven door beroemde uitgevershuizen als Blaeu, Janssonius, Doncker, Van Keulen, Goos en Mortier.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google