Muziekdoosje rond met melodie: Serenade (Schubert)

  Muziekdoosje rond met melodie: Serenade (Schubert)

  €14,95

  Productomschrijving

  Klein rond muziekdoosje voorzien van opwindbaar muziekmechanisme. Gemaakt in Duitsland van helder transparant acrylaat en voorzien van een goudkleurige rand van kunststof. Ook het metalen speelwerk of muziekmechanisme is goudkleurig. Op de onderzijde is een bordeauxkleurige sticker aangebracht waarop de titel van de melodie staat aangegeven. Het doosje is in twee delen uit elkaar te halen zodat er eventueel een zelf gekozen afbeelding achter het venster geplaatst kan worden. Zo creëer je een persoonlijke, muzikale attentie voor je beste vriend of vriendin, of voor jezelf.

  Na het opwinden van het mechanisme met de vleugelmoer aan de onderzijde klinkt jouw favoriete melodie via het 18-tonige muziekmechanisme.

  Want iedereen heeft wel een melodie die hem of haar dierbaar is. Die doet terugdenken aan een bepaalde periode of een fijn gevoel. Een paar noten van zo'n melodie zijn soms al genoeg om die herinnering weer even helemaal terug te brengen. Daarom zijn dit zulke waardevolle cadeaus. Kortom, een muzikaal geschenk voor jong en oud.

  Melodie:'Serenade' (in het Duits: 'Ständchen' of 'Morgenständchen') D889, is een muziekstuk van de Oostenrijkse componist en pianist Franz Peter Schubert (1797-1828). Schuberts onsterfelijke 'Serenade' werd gecomponeerd in juli 1826 voor solozang en piano. Het is een bewerking van het 'lied' in bedrijf 2, scène 3 van Shakespeare's "Cymbeline". Het lied werd voor het eerst gepubliceerd door Anton Diabelli in 1830, twee jaar na de dood van de componist. In zijn oorspronkelijke vorm is het lied relatief kort, zodat er in 1832 nog twee verzen van Friedrich Reil aan werden toegevoegd. Het werk is zo vertrouwd dat het geen nadere introductie nodig heeft. Het is gewoon een mooie melodie van de eerste tot de laatste noot. Geschreven op de inspiratie van het moment en toch gekenmerkt door een absoluut perfecte afwerking met een gratie en schoonheid die nooit vermoeid.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google