Sneeuwbol Maria op Ezel, de vlucht naar Egypte

  Sneeuwbol Maria op Ezel, de vlucht naar Egypte

  €39,95

  Productomschrijving

  Speeldoos met Maria en Jozef onderweg naar Egypte in een glazen waterbol waarin het glitters sneeuwt als je er mee schudt. Maria zit met hun pasgeboren kind op een ezel, Jozef loopt er naast. Met in zijn rechterhand een wandelstok en in zijn linker hand een lantaarn.
  De vlucht naar Egypte is het Bijbelse verhaal in Matteüs 2:13-23 over de vlucht van Jozef en Maria met het pasgeboren kindje Jezus naar Egypte, nadat ze door een engel zijn gewaarschuwd over de aanstaande kindermoord van Bethlehem. 
  De voet van deze sneeuwbol is in reliëf gedecoreerd met een nachtelijk Bethlehem dat door Jozef, Maria en Jezus hals over kop is ontvlucht. Na het opwinden van het mechanisme, met de metalen schijf aan de onderzijde, klinkt de melodie en draait de gehele sneeuwbol rond op de schijf.

  Kerstmelodie: 'Stille Nacht', is één van de meest populaire kerstliederen. De oorspronkelijke tekst werd in het Duits geschreven door Joseph Mohr. De Oostenrijkse componist Franz Gruber schreef de melodie. Deze melodie is inmiddels iets veranderd. Het lied is in meer dan 40 talen vertaald en uitgevoerd door ruim 300 artiesten, waarmee het wereldwijd één van de meest populaire liederen aller tijden is. Het lied wordt vaak zonder of met minimale muzikale begeleiding gezongen.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google