Sneeuwbol met Piano

  Sneeuwbol met Piano

  €49,95

  Productomschrijving

  Modern gedecoreerde speeldoos met een zwarte vleugel in een glazen waterbol, waarin het sneeuwt als je er mee schudt. Rondom de piano loopt speels een notenbalk en de voet van de sneeuwbol is voorzien van een afbeelding in Art Deco stijl.
  Na het opwinden van het mechanisme, met de vleugelmoer aan de onderzijde, klinkt de melodie en draait de miniatuur vleugel rond in de bol.

  Melodie: 'Pianoconcert Nr. 5' in Es-groot op. 73, werd door Ludwig van Beethoven gecomponeerd tussen 1809 en 1811 in Wenen. Dit pianoconcert, meestal bekend onder de naam 'Keizersconcert', was het laatste van Beethoven. Het is opgedragen aan Rudolf van Oostenrijk, de mecenas en leerling van Beethoven. Het werk is georkestreerd voor pianosolo en een orkest bestaande uit 2 fluiten, 2 hobo's, 2 klarinetten, 2 fagotten, 2 hoorns, 2 trompetten, pauken en strijkers. Zoals gebruikelijk in concerten bestaat het uit 3 delen. Het 5e pianoconcert (niet te verwarren met de bekende 5e symfonie, op. 67) is het meest gespeelde en opgenomen concert van al Beethovens concerten. Het is tevens het langste concert van Beethoven, met een eerste deel dat ruim 20 minuten in beslag neemt.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google