Sneeuwbol Vogelhuisje

  Sneeuwbol Vogelhuisje

  €44,50

  Productomschrijving

  Speeldoos met een bijzonder vogelhuisje in winterse sferen in een glazen waterbol, waarin het glitters sneeuwt als je er mee schudt. Te zien is een vogelhuisje in de vorm van een woonhuis inclusief schoorsteen. Aan de voorzijde van het huisje zitten, ieder op zijn eigen stok, twee vogeltjes. Dit vogelpaar, bestaande uit een rood en een geel exemplaar, zijn de bewoners van het huisje. Omdat het koud en de tijd van het jaar is dragen beide een kleine kerstmuts. Daarnaast liggen aan de voet van de paal, met daarop het vogelhuisje, wat dennentakken en een paar kerstballen gedecoreerd. De voet van de sneeuwbol is rondom voorzien van een afbeelding met daarop een aaneengesloten rij verschillende geveltjes van huizen. Karakteristiek en kleurrijk uitgebeeld in nachtelijke, winterse sferen.
  Na het opwinden van het mechanisme, met de vleugelmoer aan de onderzijde, klinkt de melodie en draait de voorstelling in de glazen bol rond.

  Kerstmelodie'We wishyou a merryChristmas', is een traditioneel Engels kerstlied (Christmas Carol) dat is ontstaan in de 16e eeuw. Het lied vindt zijn oorsprong in het typisch Angelsaksische gebruik om als Carol Singers langs de deuren te gaan, en daar een beloning voor te krijgen. In de tekst is zelfs expliciet sprake van het vragen om een beloning in de vorm van Figgy Pudding (traditionele Engelse kerstpudding). Overigens is dit een van de zeldzame kerstliederen waarin ook naar het nieuwe jaar wordt verwezen.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google