Diamantini Koekoeksklok Attimo

  Diamantini Koekoeksklok Attimo

  €299,00

  Productomschrijving

  Originele koekoeksklok van het merk Diamantini & Domeniconi. Waar al vijftig jaar lang bijzondere klokken uit de fabriek in Fossombrone komen. Mede dankzij slimme projecten van architecten, designers en gevorderde ambachtshanden. Dit Italiaanse merk maakt vooral klokken en andere objecten die de lichtheid van een hedendaags en altijd ironisch ontwerp gemeen hebben.
  Deze Attimo klok, ontworpen in 2016 door Marco Marzini, biedt een extra blik op de techniek. De bedrading en batterijen zijn in het zicht gelaten voor een bijzondere look. De kabels sturen een elektrische impuls waardoor de koekoek de uren kan verslaan en de gebogen metalen luidspreker de song versterkt. De klok kan zowel op een standaard staan alsook aan de muur opgehangen worden. Zo is deze klok multifunctioneel. Op de witte wijzerplaat geven Romeinse cijfers de uren aan. Samen met de zwarte slinger zorgen die voor het klassieke element. Ieder heel uur komt de koekoek naar buiten en laat zich vervolgens zo vaak horen als dat de klok aanwijst. Hierbij buigt het vogeltje telkens iets voorover en slaat het tegelijkertijd zijn vleugels uit. Het geluid van de koekoek doet ruimtelijk aan. Alsof je in het bos staat, inclusief de echo van de koekoek.
  De klok is voorzien van een quartz-uurwerk met een elektronische koekoek. Een lichtsensor zorgt er automatisch voor dat de klok op de dag- of nachtstand gaat. Zo zal de vogel u niet storen gedurende de uren van de nacht. Het volume van de klok en de werking van de koekoek kan men naar eigen inzicht instellen.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google