Diamantini Koekoeksklok Supercucu, Blauw/Wit/Groen

  Diamantini Koekoeksklok Supercucu, Blauw/Wit/Groen

  €289,00

  Productomschrijving

  Moderne koekoeksklok van het merk Diamantini & Domeniconi. Italiaans design in optima forma om op te hangen of neer te zetten. Dit exemplaar wordt gekenmerkt door de vertrouwde, aardse kleuren van water en begroeiing. Vormgeving in eenvoud, doch met spannende, strakke lijnen. Geaccentueerd door de natuurlijke kleuren waarbij de lichtgroene wijzers een centrale rol vervullen.
  De Supercucu is als een boomstam waar, zoals een specht dat doet, een holletje is uitgehakt. Het zorgt voor een natuurlijke, sfeervolle ervaring in modern Italiaans design. Wie wil dat nu niet in huis?

  Als de grote wijzer op 12 staat komt de koekoek naar buiten en laat zich vervolgens zo vaak horen als dat de klok aanwijst. Hierbij buigt het vogeltje telkens iets voorover en slaat het tegelijkertijd zijn vleugels uit. Het geluid van de koekoek doet ruimtelijk aan. Het klinkt alsof je in een groot bos staat, inclusief de echo van de koekoek.
  De klok is voorzien van een quartz uurwerk met een elektronische koekoek. Een lichtsensor zorgt er automatisch voor dat de klok op de dag- of nachtstand gaat. Hierdoor geeft hij als het donker is geen geluid. Het volume en de werking van de klok kan men in 3 standen instellen.

  Diamantini & Domeniconi vond haar oorsprong ruim 40 jaar geleden in Italië. Het merk staat sindsdien voor design producten van hoogwaardige kwaliteit. Zij combineren industriële technologieën met vakmanschap om producten te creëren welke absoluut een lust voor het oog zijn en bovendien in Italië gemaakt.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google