Figuur 'Balance of Power', polyresin, antique bronze finish, H43cm

  Figuur 'Balance of Power', polyresin, antique bronze finish, H43cm

  €59,90

  Productomschrijving

  Modern sculptuur met twee via een ladder omhoog klimmende figuren waarbij de een al wat verder is dan de ander. Het beeld symboliseert het realiseren van ambities. Soms met volharding en doorzettingsvermogen. Ofwel dat iedereen, in zijn eigen tempo, zijn doel kan bereiken. Passend weergegeven in het bijgevoegde Duitse tekstkaartje: 'Iedereen kan zijn doel bereiken, zelfs op verschillende snelheden'.

  Een trap wordt vaak gebruikt als metafoor voor de ups-and-downs in het leven. De trap oplopen staat symbool voor vooruitkomen. Je spant je in om je doel te bereiken. Hoe makkelijk of juist hoe zwaar dit is, staat voor de uitdagingen en obstakels die we op onze weg naar succes vinden. Soms wil je even op adem komen of een stap terug nemen om iets te overwinnen voordat je verder kunt.

  Een beeld uit de serie "Karaktereigenschappen" van de Duitse firma Casablanca. De twee figuren zijn gemaakt van polyresin en afgewerkt in antiek brons, de ladder is van metaal en samen met de voet in mat zwart afgewerkt.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google