Glass Art Noordse Stern, Grey/Opal

  Glass Art Noordse Stern, Grey/Opal

  €89,00

  Productomschrijving

  Grote decoratieve Noordse Stern. Herkenbaar aan het zwarte 'petje' en zijn  torpedo- of druppelvorm. Deze karakteristieke houding is goed zichtbaar wanneer hij op het wad, strak in elkaar gedoken, tegen de wind in op de grond zit. Dat is nog eens gestroomlijnd..!
  Dit met de mond geblazen glassculptuur bestaat uit twee delen; de kop en het lichaam. Deze zijn met elkaar verbonden door middel van glasfusing techniek. Er is gewerkt met ongeveer 1 cm. dik glas. Hierdoor zijn de kleinere delen zoals de kop en de staart massief. Het is dus een degelijk kunstwerk met een behoorlijk gewicht! Omdat elke stern met de hand wordt gemaakt, zijn er niet twee hetzelfde. Op de foto's is ook goed te zien dat elke stern net weer even anders is. De foto's zijn bedoeld als indicatie voor vorm en kleur, in dit geval dus de uitvoering: "Grey/Opal".
  De basis bestaat uit helder transparant glas. Hierin is met behulp van verschillende technieken kleur en vorm aangebracht. Het resultaat is een prachtige serie glazen sterns. Herkenbaar voor de vogelaar, oogstrelend voor de glasliefhebber en spraakmakend voor uw bezoek...

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  de Toverkamer 4.7 / 5 - 30 Reviews @ Google